• Večera
  • 3.12.2021

Šošovicovo-pórová paštéta - recept pre inteligentný multifunkčný hrniec Tefal Cook4me+ CY8511

50c9400b-b7f4-40c7-95c0-677d5f3c36b8 (1).jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
20 min
Varenie
Varenie
7 min

Suroviny

  • 100 g sušená zelená šošovica
  • 200 g pór, zelené časti umyté a na tenké plátky
  • 30 g tradičná hrubozrnná horčica
  • 100 g mandle, nasekané (alebo vlašské alebo lieskové orechy)
  • 300 ml voda
  • 2 lyžice sójová omáčka
  • soľ a korenie


POSTUP:

 Pripravte si ingrediencie.
obrazek.png

Šošovicu, vodu a soľ dajte na panvicu.
obrazek.png

Na vrch umiestnite parný košík s pórom.
obrazek.png

Doba varenia: 7 min.

Zlejte.

Zmiešajte s ostatnými zložkami.

Schlaďte.

DOBRÚ CHUŤ!
obrazek.png

Odporučené produkty






Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko