• Obed
  • 24.2.2022

Solené bravčové mäso so šošovicou - recept pre varný kuchynský robot Tefal Click and Cook

5-40.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
5 min
Varenie
Varenie
30 min

Suroviny

  • 300 g šošovica
  • 1 šunka od kosti
  • 50 g chorizo
  • 50 g jelito / klobása
  • 50 g špek
  • 1 rajčiny nakrájané na štvrtiny
  • 0,5 malá cibuľka nakrájaná na štvrtiny
  • 3 strúčiky cesnak (celý so šupkou)
  • 1 mrkva nakrájaná na kocky
  • 1 list bobkový list
  • 800 ml voda
  • 1 štipka soľ a korenie

Namočenie šošovice skracuje dobu varenia aj množstvo použitej vody.

Vodu môžete nahradiť vývarom a na konci varenia pridať dve lyžice panenského olivového oleja.

Šošovicu pred prípravou namočte na 2 hodiny do studenej vody.

Pripojte mixér a do misy kuchynského robota dajte 300 g šošovice, šunku, 50 g choriza, 50 g jelita, 50 g špeku, rajčiny nakrájané na štvrtiny, pol cibule rozkrojenej na štvrtiny, 3 strúčiky cesnaku, mrkvu nakrájenú na kocky, bobkový list a štipku soli a korenie.

Prikryte, utesnite veko a stlačte "Štart".

Po dovarení podávejte.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko