Je to 15 minútové jedlo, ak už máte uvarenú ryžu a doma ho milujeme. Použila som mrazenú zeleninu, jasmínovú ryžu, ktorú máte za 10 minút uvarenú, vajíčka a tuniaka Rio Mare. Doma sa tohto jedla nevieme nikdy dojesť. Celé jedlo som pripravovala na novej panvici Tefal G6 Unlimited. Nová generácia panvíc má v strede červené presýpacie hodiny tzv. Thermo-Signal, ktoré signalizujú, kedy je panvica dostatočne rozpálená. Ešte k tomu je panvica extrémne odolná a nemusíte sa báť používať kovové kuchynské náradie. Jednoducho ju len tak nepoškriabete. :-) A tu už recept na moju smaženú ryžu s tuniakom:
Jasmínovú ryžu si uvaríme v mierne osolenej vode.
Na rozpálenú panvicu pridáme olivový olej a 3 vajíčka, z ktorých spravíme takú trhanú „praženicu“.
Premiestnime do misky.
Znova pridáme na panvicu olivový olej, osmahneme na nej cibuľku, pridáme misku mrazenej zeleniny (ja som použila mexický mix), pol misku mrazeného hrášku, trošku kurkumy, červenej papriky, soľ a sójovú omáčku.
Chvíľku dusíme.
Pridáme 2 konzervy tuniaka, misku uvarenej ryže, praženicu a všetko spolu premiešame.
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.