• Rady & Tipy
  • 17.8.2020

Šľahanie, mixovanie aj sekanie s minimálnou námahou - tyčový mixér Infiny Force Pro 5v1

Tycovy mixer TEFAL INFINY FORCE PRO 5v1 HB95LD38 SK.png

Mixujte pyré, polievky, ovocie, pesto, šľahajte cesto, smotanu, omáčky, sekajte cibuľu, bylinky, orechy, zeleninu, ľad a veľa ďalšieho bez námahy a presne do tej konzistencie, akú práve potrebujete! Výsledky budú jemnejšie - rýchlejšie a odolnejšie vďaka tyčovému mixéru Infiny Force Pro 5v1.

Dosť bolo krájania cibule a zeleniny, hrudiek v omáčkach, ceste či polievkach. Privítajte Tefal Infiny Force Pro 5v1 - skvelého pomocníka do letných dní - s minimálnou námahou vám pomôže s prípravou všetkého možného - od sviečkovej až po mojito. 
 
Viacrýchlostné štartovacie tlačidlo a vylepšená ergonómia vám dáva úplnú kontrolu nad výslednou štruktúrou a konzistenciou - nerezová hlava vám parádne padne do ruky a pomocou tlačidla môžete presne regulovať rýchlosť mixovanie. Výkon 1200W je potom ideálny na rýchle a okamžité výsledky každý deň - stačí pripojiť nadstavec, pripojiť do zásuvky  a ste pripravený. 

Medium-TEF-Powelix-(19) DD95HD10.jpg
V balení 5v1 nájdete 5 nadstavcov, ktoré môžete po použití dať pokojne rovno do umývačky:
Infini Force Pro 5v1 produkt.jpg
  • Tyčový mixér - špeciálna geometria titánových nožov Powelix Life Blades zaručujúca 2x dlhšiu životnosť a o 30% rýchlejšie mixovanie, spolu s odmernou nádobou tvoria šikovnú dvojicu 
 
 
TIP:  Predíďte striekaniu zastrčením nadstavca do polovice spracovávaných surovín pred stlačením a následne uvoľnením štartovacieho tlačidla!

Infini Force Pro 5v1 produkt 3.jpg
  • Sekáčik - jednoducho ako náš 5 second chopper, ale bez námahy
  • Nádoba na miešanie - ideálny na polievky a salsy! Pomocou otvoru môžete v priebehu miešania prilievať/prisypávať ďalšie ingrediencie.
  • Šľahacia metla - bude sa hodiť na parádne cesto na palacinky či lievance
  • Nadstavec na pyré - skúste novú tvár príloh, napríklad batátové alebo dyňové pyré! S nadstavcom určeným priamo na tento spôsob prípravy to bude hračka. 
Navyše! K mixéru Tefal Infiny Force Pro 5v1 poskytujeme záruku rýchlej a lacnej dostupnosti náhradných dielov až po dobu 10 rokov s 6500 servisnými strediskami po celom svete a obmedzujeme tak množstvo elektroodpadu. 

Odporučené produkty



Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko