• Večera
  • 7.2.2022

Šalát z chobotnice - recept pre varný kuchynský robot Tefal Click and Cook

3-35.jpg
Počet osob
Počet osôb
2
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
85 min
Varenie
Varenie
45 min

Suroviny

  • 500 g chobotnica
  • 200 g zemiaky
  • 150 g zelené fazuľky
  • 30 ml olivový olej
  • 150 g cherry rajčiny
  • 40 g olivy taggiasca bez kôstok
  • 30 g petržlenová vňať
  • soľ
  • čierne korenie

Chobotnicu môžete nechať marinovať, dokiaľ nevstrebá všetku omáčku.

Napusťte vodu na príslušnú úroveň na varenie v pare a potom do robota vložte vnútorný parný kôš.

Chobotnici odrežte chápadlá a vložte ju do parného koša.

Stlačte tlačidlo "Štart".

Chobotnicu vyberte a preložte do misky.

Vylejte vodu z misy robota.

Znovu do misy nalejte vodu na varenie a do parného koša vložte na kocky nakrájané zemiaky a zelené fazuľky.

Stlačte tlačidlo "Štart".

Po uvarení preložte zemiaky a zelené fazuľky do šalátovej misy a pridajte nakrájanú chobotnicu.

Pridajte olivy, rozpolené cherry rajčiny a ochuťte olejom a petržlenovou vňaťou.

Podľa chuti podávajte teplé alebo vychladené.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko