V hrnci priveďte k varu 400 ml zeleninového vývaru a pridajte 200 g bulgru.
Varte 5 minút, stiahnite z ohňa a nechajte bobtnať 20 minút.
Do misy robota vložte 3 šalotky, 40 g mandlí, 40 g vlašských orechov a 40 g sušených marhúľ. Priklopte, utesnite poklop a stlačte "Štart".
Pridajte 20 g margarínu a 30 g brusníc.
Priklopte, utesnite poklop a stlačte "Štart".
Medzitým nadrobno nasekajte petržlenovú vňať a zväzok mäty.
Po uplynutí doby varenia pridajte k zmesi sušeného ovocia uvarený bulgur, bylinky, 2 polievkové lyžice šťavy z citróna, 3 polievkové lyžice olivového oleja, soľ a čierne korenie.
Priklopte, utesnite poklop a stlačte "Štart".
Podávajte teplé alebo vychladené.
Odporučené produkty