Z hláv a pancierov garnátov a rakov si pripravte rybací vývar.
Vodu, v ktorej ste varili mušle použite na prípravu ryžového vývaru.
Do nádoby robota dajte 90 g cibule, cesnak a 40 g červenej papriky.
Priklopte, utesnite veko a stlačte „Start“.
Z robota vyberte nádobu, otvorte ju a upevnite nástavec na miešanie.
Pridajte olej, veko uzatvorte bez uzáveru a stlačte „Start“.
Pridajte 150 g paradajkového pretlaku, 300 g ryže a 1 l vývaru cez otvor na veku.
Priklopte, utesnite veko a stlačte „Start“.
2 minúty pred koncom programu cez otvor vo veku pridajte mušle, 45 g konzervovaných mušlí, garnáty, raky a 175 g nakrájanej sépie.
Po uvarení osoľte, pridajte čierne korenie a podávejte.
Odporučené produkty