Pokiaľ chcete pokrm pikantnejší, pridajte štipku korenia Espelette.
Cibuľu a strúčik cesnaku ošúpte, potom nakrájajte na kúsky.
Červenú papriku umyte, očistite a nakrájajte na kúsky.
Cibuľu a cesnak vložte do misky kuchynského robota.
Uzavrite poklop a stlačte 'Štart'.
Pridajte červenú papriku skrz otvor na poklope.
Nasaďte naspäť poklop a stlačte 'Štart'.
Otvorte robot, pripojte mixér a potom pridajte 3 lyžice oleja a 2 mleté kuracie filety.
Priklopte, utesnite poklop a stlačte "Štart".
Otvorom na poklope pridajte 2 malé dózy šafránu, 500 ml hydinového vývaru, plechovku drvených rajčín, 20 kreviet, 100 g choriza a 200 g ryže.
Jemne osoľte a okoreňte čiernym korením.
Priklopte, utesnite poklop a stlačte "Štart".
Paellu nechajte odležať 5 až 10 minút.
Pred podávaním posypte paellu listami citrónového tymiánu.
Odporučené produkty