• Večera
  • 26.2.2022

Rybacie ragú so zeleninou na smotane - recept pre varný kuchynský robot Tefal Click and Cook

6-11.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
14 min
Varenie
Varenie
26 min

Suroviny

  • 1 pór
  • 3 mrkva
  • 2 stonky stopkový zeler
  • 4 zemiaky
  • 4 filety ryba
  • 1,5 l voda
  • 100 ml kyslá smotana
  • 2 žĺtky
  • 30 g nasekaný petržlen
  • 35 ml olivový olej
  • soľ
  • korenie

3 mrkvy, 2 stopky zelera a 4 zemiaky ošúpte a nakrájajte na kocky.

1 pór nakrájajte nahrubo. Nasekajte 30 g petržlenu.

Pór dajte do misy kuchynského robota.

Uzavrite poklop a stlačte "Štart".

Stierkou zotrite steny misy.

Pridajte 35 ml olivového oleja.

Priklopte, utesnite poklop a stlačte "Štart".

Do misy kuchynského robota nalejte 1,5 l vody.

Pridajte mrkvu, zeler a zemiaky. Uzavrite poklop a stlačte "Štart".

Pridajte 4 rybacie filety nakrájané na kúsky, soľ a korenie.

Uzavrite poklop a stlačte "Štart".

Skontrolujte zeleninu a rybu.

Pridajte 100 ml kyslej smotany a 2 žĺtky.

Uzavrite poklop a stlačte "Štart".

Ragú podávajte v pekných hlbokých tanieroch a ozdobte nasekaným petržlenom.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko