Tekutá konzistencia pokrmu je bežná, na krémovosti dodá parmezán.
Očistite šalotku a nakrájajte ju na hrubo.
Kusy šalotky dajte do nádoby.
Priklopte, utesnite veko a stlačte „Start“.
Otvorte prístroj a nástavec na miešanie upevnite na čepele.
Pridajte 100 ml olivového oleja.
Priklopte, utesnite veko a stlačte „Start“.
Cez otvor veka pridajte 300 g ryže, 250 g kreviet a stlačte „Start“.
Cez otvor veka nalejte 80 ml bieleho vína a stlačte „Start“.
Cez otvor veka nalejte 900 ml hydinového vývaru.
Nasaďte uzáver a stlačte „Start“.
Otvorte prístroj a pridajte 50 g parmezánu, 50 g masla, 50 g paradajok, špachtľou všetko opatrne premiešajte.
Osoľte a pridajte čierne korenie.
Ozdobte lístkami bazalky a ihneď podávajte.
Odporučené produkty