Pre viac tradičný variant nahraďte gorgonzolu strúhaným parmezánom.
Očistite šalotku a rozdeľte ju na polovicu.
Očistite 200 g šampiňónov a nakrájajte ich na drobno.
Do nádoby robota s nožom na sekanie dajte šalotku.
Priklopte, utesnite veko a stlačte „Start“.
Špachtľou oddeľte hmotu od stien.
Do robotu s nástavcom na miešanie pridajte 2 polievkové lyžice olivového oleja, 150 g ryže a 50 ml bieleho vína.
Priklopte, utesnite veko a stlačte „Start“.
Na konci programu nalejte 400 ml vývaru a pridajte šampiňóny.
Priklopte, utesnite veko a stlačte „Start“.
Na konci programu pridajte 150 g nakrájanej gorgonzoly, čierne korenie a opatrne premiešajte. Ihneď podávajte.
Odporučené produkty