• Rady & Tipy
  • 11.11.2022

Recept na vianočného kapra, vínnu klobásu a vianočný punč #TefalVianocneRecepty SÚŤAŽ

tefal vanocni menu bannery SK te-blog_1200x675px.jpg

Vianoce sa všeobecne považujú za sviatky pokoja a mieru. To všetko ale prichádza až po poriadnej drine, pretože otáčať sa v kuchyni a pripravovať štedrovečernú tabuľu, nachystať vianočnú výzdobu, vymyslieť a zaobstarať všetky darčeky pre rodinu a blízkych a ešte upratať celý byt nie je jednoduchá úloha. My ale vieme, ako ušetriť váš drahocenný čas. S našimi dokonalými pomocníkmi v kuchyni si môžete vychutnať o trochu viac pokoja a pohody, pretože to je pravý zmysel Vianoc – radosť strávená s našimi blízkymi. A pretože jedlo nás zbližuje, radi by sme vás inšpirovali našimi jednoduchými a rýchlymi receptami na Štedrovečernú večeru tak trochu inak.

Grilovanie doma na Vianoce? Áno!

  Málokto má na Vianoce rád mäkké darčeky, my sme si pripravili tie tvrdé a praktické – Optigrill Elite a Tefal Ingenio. Poďme si tieto 2 vianočné zázraky predstaviť. Domáci gril Optigrill Elite, majster v dokonalom grilovaní mäsa i zeleniny vás ohromí. Vďaka svojej inteligencii dokáže Optigrill Elite odmerať hrúbku mäsa, berie do úvahy aj počet jednotlivých kúskov, aby automaticky nastavil dobu prípravy pre perfektný výsledok. Vďaka funkcii prudkého opekania budete mať na mäse či zelenine úžasné prúžky tak, ako v reštaurácii, a to vaši blízki pri slávnostnej večeri určite ocenia.  

12 automatických programov pomáha pri príprave mäsa, napríklad kuraťa, rýb, ale aj zeleniny a ďalších ingrediencií bez nutnosti priebežnej kontroly grilovania. Navyše gril je možné umývať v umývačke, čo grilovanie ešte zjednoduší. Pre vianočné menu v spojení s Optigrillom sa vám bude hodiť zopár našich receptov - napríklad vínna grilovaná klobása s nastavovanou kašou a lá hubový kuba, alebo napríklad grilovaná koreňová zelenina k netradičnému zemiakovému šalátu.

1 rukoväť zvládne všetko

Všetci vieme, že na Vianoce sú naše chladničky plné cukroviniek, šalátov, chlebíčkov a ďalších pochutín, ktoré privezú návštevy. Máme riešenie pre situácie v kuchyni aj mimo varenia – Tefal Ingenio. Jedna z najväčších výhod chytrého riadu Tefal Ingenio je tá, že všetko, čo s ním uvaríte, môžete krásne naskladať aj s viečkom na seba a ušetriť tak miesto pre ďalšie dobroty v chladničke. Potom všetko ľahko vyberiete univerzálnou rukoväťou a dávate napríklad do rúry alebo na sporák. Praktická odnímateľná rukoväť má 3bodový bezpečnostný systém, ktorý unesie až 10 kg. Ingenio je nepriľnavé a veľmi odolné. Panvice Ingenio zaisťujú nekompromisné štandardy kvality a odolnosti proti poškriabaniu, ktorá ustojí aj kovové náčinie. O to sa stará nepriľnavý povrch TITANIUM Anti-Scratch, ktorý vydrží šesťkrát dlhšie v porovnaní so štandardným povrchom značky Tefal.

Nezabúdajme ale, že pravé kúzlo Vianoc nie je o tom, koľko darčekov nájdeme pod stromčekom, alebo či sa niečo počas večere pokazí, ale o tom, aby sme si užili čo najviac radosti s blízkymi a ušetrili čo najviac času ako v kuchyni, tak aj v domácnosti. Veríme, že naši pomocníci vám dokážu varenie nielen štedrovečerného menu uľahčiť a vy si tak môžete oddýchnuť a užiť si vianočnú atmosféru bez starostí.

Nechajte sa inšpirovať vianočným menu a vychutnajte si:

Grilovaný kapor so šalátom z grilovanej zeleniny

Grilovaná vínna klobása s nastavovanou kašou a hubami

Vianočný punč s pomarančom, jablkami a koňakom 

Dobrú chuť a príjemné prežitie pokojných Vianoc plných pohody!

Zapojte sa do veľkej Tefal Instagram SÚŤAŽE.

PODMIENKY:

Uvar – odfoť – zdieľaj svoje najlepšie a najobľúbenejšie moderné jedlo v príspevku na Instagrame

  Sleduj Instagram účet @tefalsk Označ @tefalsk na fotke a v texte. Do textu hlavne nezabudni pridať hashtag #TefalVianocneRecepty

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko