Koreňovú zeleninu vložíme do grilu na manuálny mód na 240 stupňov a grilujeme.
Filé z kapra osolíme, posypeme červenou paprikou a pridáme rascu.
Cesnak nakrájame na plátky, pridáme soľ, nožom roztlačíme a votrieme do okoreneného filé.
Filé rozkrájame na jednotlivé porcie, vložíme do rajnice, zakryjeme pokrievkou a necháme odležať.
Predvarené zemiaky dáme do grilu na manuálny mód na 240 stupňov a grilujeme.
Zemiaky zmiešame s grilovanou koreňovou zeleninou a dáme do chladničky vychladiť.
Pažítku a cibuľu nasekáme najemno, pridáme k zemiačikom a koreňovej zelenine. Dochutíme kyslou smotanou a majonézou a premiešame.
Priklopíme vekom a dáme do chladničky vychladiť.
Jednotlivé naložené porcie kapra grilujeme na program ryba 5 minút.
Šalát naložíme do hlbšieho taniera, naň položíme porciu kapra, ozdobíme čerstvou petržlenovou vňaťou a servírujeme.
Odporučené produkty