• Recenzie
  • 5.5.2021

Recenzie - kuchyňský robot Masterchef Gourmet Baking with kids QB51K138 – pečenie s deťmi od @fit_stebystep

1170_570_70__exact__Robot Tefal Masterchef_Gourmet_Baking_with_kids  QB51K138 peceni s detmi 1.jpg

Tento kuchynský robot som si od prvého okamihu obľúbila. Patrí neodmysliteľne do našej domácnosti. Je to pomocník, ktorého si zaslúži mať v domácnosti každý.

Zapracovať cesto napríklad na kysnuté buchty dá naozaj veľa zabrať, vďaka robotu Masterchef Gourmet stačí odmerať ingrediencie, otočiť kolieskom, nastaviť si vhodnú rýchlosť a stačí sa pozerať na to, ako robot cesto sám zamiesi. To isté platí pri šľahaní bielkov či krému - držať ručný šľahač v ruke niekoľko minút, nie je nič príjemné, tu stačí opäť len dať do nádoby ingrediencie a otočiť kolieskom. 

(Vďaka plastovému veku, ktoré sa zacvakne na robot, sa nemusíte báť, že by vám napríklad šľahačka vystrekla von. Ja osobne toto veko vôbec nedávam dolu, pre mňa slúži aj ako taká detská ochrana, pretože so mnou zakaždým varí moja 3-ročná dcéra - mám tak istotu, že nestrčí ručičku do hákov).

Balenie + Vzhľad

Veľmi ma nadchlo balenie kuchynského robota, konkrétne detská sada na pečenie. Ja i dcéra sme z nej nadšené. Súčasťou detskej sady na pečenie sú detské pečiatky na sušienky, zvieratkové silikónové formičky na muffinky, rôzna zdobidlá a tiež obrázková kuchárka pre tých najmenších vrátane farebných odmeriek. Všetko krásne usporiadané v špeciálnom puzdre. Dcéra to doslova miluje. Uložila si ju do spodného šuplíka v kuchyni (tak aby naň dosiahla) a vždy keď ideme piecť, tak si ho pyšne vyberie a všetko nachystá.
Masterchef_Gourmet_Baking_with_kids4.jpg
Súčasťou balenia sú 3 metly. Na šľahanie šľahačky či bielkov, na miesenie cesta a na miešanie redšieho cesta alebo napríklad na rôzne krémy či nátierky.

Vzhľad samotného robota je jednoduchý, biely s nerezovou nádobou, hodí sa tak do každej domácnosti. Navyše mám pocit - že je aj menší oproti iným robotom, takže nezaberie toľko miesta na linke.
Masterchef_Gourmet_Baking_with_kids15.jpg
Záver

Čo na robote oceňujem najviac?
Jednoduchý vzhľad a to, že za mňa urobí ťažkú ​​prácu v kuchyni ... - to je jasné, ale okrem iného ešte tieto funkcie, ktoré mi chýbali u predchádzajúceho robota.

Planetárny pohyb metiel - Počas pohybu metiel v mise, šľahač rotuje opačným smerom, čím dodáva optimálne pokrytie celej mise. To znamená, že získate lepšiu konzistenciu cesta rýchlejšie. A čo je najlepšie, že už nemusíte zastavovať proces a stierať ingrediencie zo stien misy -> za mňa obrovské plus.

Technológiu Flex Whisk - vďaka tomu zvládne robot vyšľahať aj iba jeden bielok - to môj starý robot tiež nedokázal.

Zdá sa to ako maličkosti, ale prečo sa v dnešnej dobe uspokojiť s dobrým robotom, keď za vcelku nízku / priaznivú cenu môžem mať skvelého robota.

Recenzia od @fit_stebystep Eliška Bódisová

Recept na Lúpačky od @fit_stebystep

Odporučené produkty



Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko