Do nádoby robota nasypte 100 g krupice a 60 g múky.
Priklopte, utesnite veko a stlačte „Start“.
Cez otvor veka pridajte 2 vajcia a stlačte „Start“.
Cesto musí byť hladké a nesmie sa lepiť.
Cesto preložte do inej nádoby a nechajte 30 min odpočívať.
Na prípravu náplne dajte do nádoby robota 10 g píniových orieškov.
Priklopte, utesnite veko a stlačte „Start“.
Pridajte 75 g sušených paradajok cez otvor veka a stlačte „Start“.
Pomocou špachtle zmes oddeľte od stien nádoby.
Cez otvor veka pridajte 100 g ricotty, 10 g bazalky, soľ a čierne korenie a stlačte „Start“.
Cesto rozdeľte na polovice a obe rozvaľkajte na tenko na pomúčenej doske. P
omocou formičky alebo pohára vykrajujte 5cm kolieska.
Do polovice kolieska vždy dajte čajovú lyžičku náplne.
Okraje všetkých koliesok navlhčite vodou a prázdne kolieska prilepte na tie s náplňou.
Poriadne pritlačte, aby v nich neostal žiaden vzduch.
Okraje spojte pomocou vidličky.
Dajte do hrnca s vriacou vodou a varte 4 min, kým nie sú raviolli al dente.
Podávajte s omáčkou podľa vlastného výberu.
Odporučené produkty