• Recepty
  • 16.2.2024

Polentové hranolky s parmezánom

Polentové hranolky s parmazánem.png
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
10 min
Varenie
Varenie
24 min

Suroviny

  • 200 g polenty
  • 600 ml vody
  • 40 g parmezánu
  • 2 lyžice sušených byliniek (oregano, tymián atď.)
  • 4 lyžice olivového oleja
  • Soľ, korenie

Tento recept vyžaduje veko EXTRA CRISP. Pripravte ingrediencie.

Zmiešajte olej s bylinkami. Do hrnca nasypte polentu a pridajte vodu, soľ a korenie.

Varte a miešajte, kým polenta nezhustne.

Obdĺžnikový plech vyložte papierom na pečenie. Polentu rovnomerne rozotrite a nechajte aspoň 1 hodinu chladiť.

Polentu nakrájajte na hranolky a potrite olivovým olejom. Posypte parmezánom.

Vypnite Cookeo. Nasaďte veko Extra Crisp. Spustite funkciu č. 3 Pečenie po dobu 20 minút. V polovici doby otočte.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko