• Večera
  • 4.3.2022

Pohánkové rizoto so syrom Fourme d'Ambert - recept pre varný kuchynský robot Tefal Click and Cook

8-22.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnost
Náročnosť
ľahký
Příprava
Príprava
17 min
Vaření
Varenie
23 min

Suroviny

  • 200 g pohánkové crozety
  • 1 šalotka
  • 30 ml olivový olej
  • 100 ml suché biele víno
  • 500 ml zeleninový vývar
  • 20 g smotana
  • 70 g syr Fourme d'Ambert
  • soľ
  • čierne korenie

Pohánkové crozety môžete nahradiť ryžou arborio.

Očistite šalotku a rozpoľte ju.

Vložte ju do nádoby robota.

Priklopte, utesnite veko a stlačte „Start“.

Pomocou špachtle oddeľte zmes od okrajov nádoby.

Pridajte 20 ml olivového oleja.

Priklopte, utesnite veko a stlačte „Start“.

Do robota dajte nástavec na miešanie a pridajte 200 g pohánkových croziet a 10 ml olivového oleja.

Priklopte, utesnite veko a stlačte „Start“.

Cez otvor veka prilejte 100 ml bieleho vína.

Po uvarení prilejte 500 ml zeleninového vývaru cez otvor veka a stlačte „Start“.

Po uvarení osoľte, pridajte čierne korenie, 20 g smotany a 70 g syra Fourme d'Ambert.

Priklopte, utesnite veko a stlačte „Start“.

Ihneď podávajte.

Odporučené produkty

Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.

Viac informácií a nastavenia cookies.