• Obed
  • 3.12.2021

Pohánkové rizoto s hubami - recept pre inteligentný multifunkčný hrniec Tefal Cook4me+ CY8511

90e82faa-c06c-4ec7-99d9-a2ee51dc9533 (1).jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
20 min
Varenie
Varenie
4 min

Suroviny

  • 200 g lúpaná pohánka
  • 40 g pražené pohánkové krúpy (kasha)
  • 200 g huby (šampiňóny, hríbiky, kuriatka atď.)
  • 2 ks šalotka, ošúpaná a jemne nasekaná
  • 500 ml zeleninový vývar
  • 2 lyžice mascarpone
  • 4 lyžice strúhaný parmezán
  • soľ, korenie


POSTUP:

Pripravte si ingrediencie.
obrazek.png

Huby očistite.

Nakrájajte na kúsky.

Do panvice nalejte olej.
obrazek.png

Smažte huby 5 minút.

Pridajte šalotku.
obrazek.png

Smažte 2 minúty.

Pridajte dva druhy pohánky a vývar.
obrazek.png

Podľa potreby dochuťte.

Doba varenia: 4 min.

Pridajte mascarpone a parmezán.

Premiešajte.

DOBRÚ CHUŤ!
obrazek.png

Odporučené produkty




Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko