• Večera
  • 7.2.2022

Pena z hydinovej pečene - recept pre varný kuchynský robot Tefal Click and Cook

3-45.jpg
Počet osob
Počet osôb
6
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
126 min
Varenie
Varenie
10 min

Suroviny

  • 250 g hydinová pečeň
  • 150 ml rizling
  • 160 g maslo
  • 2 polievkové lyžice portské víno
  • 1 bobkový list
  • 6 guličky čierne korenie
  • soľ

250 g hydinovej pečene namočte na 30 minút do osolenej vody.

Do misy robota vložte hydinovú pečeň s 150 ml rizlingu, 1 bobkovým listom a 6 guličkami čierneho korenia.

Priklopte, utesnite poklop a stlačte "Štart".

Pečeň sceďte pomocou vnútorného naparovacieho koša, vyberte bobkový list a vyprázdnite misu.

Vráťte pečeň do misy, pridajte 160 g masla, 2 lyžice portského vína a soľ.

Priklopte, utesnite poklop a stlačte "Štart".

Steny misy oškriabte stierkou a penu nalejte do formy na paštéty.

V chladničke nechajte odležať aspoň 2 hodiny.

Podávajte s toastami a nakladanými uhorkami

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko