Pečená maslová tekvica s olivovým olejom, cesnakom a bobkovým listom - recept pre Tefal Easy Fry Oven & Grill
Počet osôb
4
Náročnosť
ľahký
Príprava
15 min
Varenie
25 min
Suroviny
1 maslová tekvica
2 PL cesnakového prášku
2 bobkové listy
2 PL olivového oleja
Soľ, čierne korenie
1 | Rozpoľte maslovú tekvicu. Vyberte z nej jadierka, očistite ju a nakrájajte na 2,5 cm kocky.
2 | Kocky nasypte do misky a zmiešajte s cesnakom bobkovými listami a olivovým olejom. Dochuťte soľou a čiernym korením a poriadne premiešajte. Zmes presypte do košíka na hranolky a ten vložte do stredu fritézy s grilom Easy Fry. Zatvorte dvierka.
3 | Varte 25 minút na režime MANUÁLNY (200 °C).
4 | Podávajte posypané tekvicovými a slnečnicovými semienkami a rozmrveným syrom feta.
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.