• Obed
  • 29.6.2020

Paradajková polievka pripravená v šikovných hrncoch Tefal Ingenio

paradajková polievka.png
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
20 min
Varenie
Varenie
15 min

Suroviny

  • 400 g krájaných lúpaných paradajok (je možné použiť aj paradajky z plechovky)
  • 500 ml zeleninového vývaru
  • olivový olej
  • 1 cibuľa
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1 bobkový list
  • soľ
  • korenie
  • hrsť lístkov bazalky
  • kyslá smotana
  • chilli paprička podľa uváženia
  • syr parmezán na postrúhanie
  • na dozdobenie zrniečka granátového jablka

V hrnci Ingenio rozohrejte lyžicu olivového oleja a speňte 1 cibuľu a 2 strúčiky cesnaku nasekané najemno.
Pridajte 400 g krájaných lúpaných paradajok (aj z plechovky), 500 ml zeleninového vývaru, 1 bobkový list, osoľte, okoreňte a varte 15 minút.
Vyberte bobkový list a polievku rozmixujte.
Vmiešajte hrsť sekaných lístkov bazalky.
Podávajte ozdobené lyžicou kyslej smotany, parmezánu, chilli a zrniečok granátového jablka.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko