• Večera
  • 7.2.2022

Papriková pasta - recept pre varný kuchynský robot Tefal Click and Cook

2-20.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
10 min
Varenie
Varenie
25 min

Suroviny

  • 50 g parmezán
  • 0.7 l voda
  • 1 čajová lyžička hrubozrnná soľ
  • 2 červené papriky
  • 1 strúčik cesnak
  • 30 lístkov čerstvá bazalka
  • 25 ml šťava z citrónu
  • 110 g feta
  • 40 ml olivový olej
  • soľ
  • korenie

Ak dáváte prednosť hrubšej konzistencii, v poslednom kroku stačí mixovať 15 sekúnd pri rýchlosti 6.

Do misy robota vložte 50 g parmezánu.

Priklopte, utesnite veko a stlačte "Štart".

Parmezán preložte do inej nádoby a dajte nabok.

Do misy robota nalejte 0,7 l vody.

Pridajte 1 lyžičku hrubozrnnej soli.

Z dvoch červených paprík odstráňte semienka a nakrájajte ich na väčšie kúsky.

Vložte papriky do vnútorného parného koša a parný kôš vložte do kuchynského robota.

Priklopte, utesnite veko a stlačte "Štart".

Vylejte vodu po varení a uvarenú červenú papriku vložte i s parmezánom do robota.

Pridajte 1 strúčik cesnaku, 30 lístkov čerstvej bazalky, 25 ml citrónovej šťavy, 110 g syra feta a 40 ml olivového oleja. Osoľte a okoreňte.

Priklopte, utesnite veko a stlačte "Štart".

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko