• Rady & Tipy
  • 6.11.2022

Multifunkčné varenie v teplovzdušnej fritéze

header 43@2.png

Nahraďte tri domáce spotrebiče v kuchyni jedným. Poradíme vám, ako využiť teplovzdušnú fritézu, gril a varenie na pare v jednom prístroji. Uvarte si v jednom prístroji multifunkčne - ušetríte vďaka tomu miesto v kuchyni aj elektrickú energiu a zároveň urobíte dobrú službu aj svojmu zdraviu.

Je teplovzdušná fritéza zdravá?

Chceli by ste vedieť, či je fritovanie v teplovzdušnej fritéze zdravé? Chrumkavé hranolky, vyprážané kuracie rezne alebo vyprážaný syr si v tomto elektrospotrebiči môžete pripraviť naozaj bez výčitiek. Teplovzdušná fritéza podporuje zdravé fritovanie. Všetky vyprážané pochúťky si v nej urobíte bez oleja alebo iba na niekoľkých kvapkách oleja.

Ako vôbec zdravá fritéza funguje? Pod jej vekom nájdete vykurovacie teleso, ktoré ohrieva vzduch vo vnútri. A práve horúci vzduch počas teplovzdušného vyprážania neustále cirkuluje okolo hranoliek, kuracích stripsov, syra obaleného v trojobale či ďalších pripravovaných pokrmov. Zdravá fritéza teda stavia na dokonalej rovnováhe regulácie teploty a horúceho vzduchu - práve táto kombinácia je zárukou chrumkavých a dozlatista opečených pokrmov, ktoré pripravíte na minime oleja alebo úplne bez neho.

Multifunkčné varenie v jednom hrnci: V hlavnej úlohe teplovzdušná fritéza 3v1

Zaujíma vás, aké spotrebiče dokáže teplovzdušná fritéza nahradiť? Je ich hneď niekoľko. Tento spotrebič vám skvele poslúži nielen na svoj pôvodný účel, ktorým je zdravé fritovanie bez oleja. Teplovzdušnú fritézu využijete aj ako elektrický gril a tiež ako hrniec na varenie v pare.

  Multifunkčné varenie v jednom hrnci ponúka teplovzdušná fritéza 3v1 Tefal Easy Fry & Steam, vďaka ktorej si môžete užiť neobmedzené možnosti chutného a zdravého varenia. Tento elektrospotrebič kombinuje tri technológie pre multifunkčné varenie, a to teplovzdušné fritovanie, zdravé grilovanie a varenie na pare. V teplovzdušnej fritéze 3v1 Tefal Easy Fry & Steam chutne a zdravo uvaríte jedlo pre celú rodinu. Keďže svojou funkciou zastane celkom tri kuchynské spotrebiče, zároveň vďaka nej ušetríte miesto na svojej kuchynskej linke.  

Multifunkčne uvariť v teplovzdušnej fritéze zvládnete veľa jedál

  V jednom prístroji, ktorý s prehľadom zvláda zdravé fritovanie, varenie v pare aj grilovanie, zvládnete uvariť desiatky chutných a zdravých pokrmov. V teplovzdušnej fritéze 3v1 pripravíte jedlá z mäsa, zeleniny, zemiakov alebo syrov. Aké konkrétne recepty môžete vyskúšať?  

  Ak teplovzdušnú fritézu 3v1 využijete ako elektrický gril, nebudete si môcť vynachváliť napríklad grilovaný hermelín alebo grilovaný burger z hovädzieho mletého mäsa. V teplovzdušnej fritéze si pripravíte zase chrumkavé kuracie stripsy alebo batátové hranolky. Ak naplníte zásobník prístroja 3v1 Tefal Easy Fry & Steam vodou a zvolíte funkciu varenia v pare, môžete si užiť chuť krehkých rýb aj sviežu mäkkú zeleninu nabitú vitamínmi a živinami.  

Zdravá fritéza Tefal Easy Fry & Steam šetrí elektrickú energiu

  Pri varení v teplovzdušnej fritéze 3v1 Easy Fry & Steam výrazne ušetríte vďaka kombinovaným režimom čas a tým pádom aj elektrickú energiu. Ako je to možné? Tento prístroj je až o 52 percent rýchlejší ako klasická rúra. Teplovzdušné vyprážanie a varenie v pare navyše nevyžaduje predohrev, a preto nedochádza k nadmernej spotrebe elektriny.  

  Keďže Tefal Easy Fry & Steam podporuje zdravé multifunkčné varenie, príde vám vhod, pokiaľ sa držíte zásad zdravého životného štýlu alebo aj keď chudnete. Pripravíte si v ňom nielen zdravé pokrmy v pare, ale tiež sa vďaka nemu nebudete musieť vzdať grilovaných či vyprážaných pochúťok.  

Akým spôsobom túto zdravú fritézu čistiť? Vnútornú časť zariadenia vyčistite vlhkou hubkou namočenou v jarovej vode. Následne fritézu dočistite hubkou namočenou v čistej vode. Zdravú fritézu nikdy neponárajte pod vodu ani ju neoplachujte priamo pod tečúcou vodou. Aby vám slúžila k vašej spokojnosti, tiež na ňu nepoužívajte drsné abrazívne huby a abrazívne či agresívne čistiace prostriedky. Dajte radšej prednosť jemným ekologickým produktom.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko