• Obed
  • 26.2.2022

Morské ragú - recept pre varný kuchynský robot Tefal Click and Cook

6-23.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
0 min
Varenie
Varenie
45 min

Suroviny

  • 200 g cibuľa
  • 2 strúčiky cesnak
  • 35 ml olivový olej
  • 70 ml biele víno
  • 1,7 l voda
  • 10 g rybací vývar v prášku
  • 500 g zemiaky
  • 350 g treska
  • 250 g losos
  • 100 g krevety
  • 70 g kyslá smotana
  • 10 g kukuričný škrob

Do misy kuchynského robota dajte 200 g ošúpanej a okrojenej cibule a strúčiky cesnaku. Uzavrite poklop a stlačte „Štart“.

Stierkou zotrite steny misy. Pridajte 35 ml olivového oleja a priklopte, utesnite poklop a stlačte „Štart“.

Cez otvor na veku pridajte 70 ml bieleho vína, 300 ml vody a 10 g rybacieho vývaru a stlačte tlačidlo „Štart“.

Do misy kuchynského robota pridajte 70 g kyslej smotany a 10 g kukuričného škrobu a stlačte tlačidlo „Štart“.

Omáčku odložte bokom.

Nalejte 0,7 l vody do misy robota.

Do vnútorného naparovacieho košíka vložte 500 g ošúpaných zemiakov nakrájaných na kocky.

Do misy robota umiestnite vnútorný naparovací košík a stlačte „Štart“.

Po uvarení odložte zemiaky stranou.

Znova nalejte 0,7 l vody do misy robota.

Do externého naparovacieho košíka vložte 350 g tresky a 250 g lososa nakrájeného na kúsky.

Umiestnite externý naparovací košík na misu a stlačte „Štart“.

Po uplynutí tejto doby varenia pridajte do externého naparovacieho košíka 100 g kreviet a stlačte tlačidlo „Štart“.

Vyberte externý naparovací košík a jeho obsah dajte bokom.

Na taniere naaranžujte zemiaky, kúsky rýb a krevety.

Zalejte omáčkou a podávajte horúce.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko