Je to tradičný pokrm baskickej kuchyne - tuniakové ragú.
Do misy kuchynského robota vložte 140 g zelenej papriky, 70 g červenej papriky, 115 g cibule a strúčik cesnaku.
Uzavrite poklop a stlačte tlačidlo „Štart“.
Cez otvor v poklope pridajte 40 g oleja. Uzavrite poklop a stlačte tlačidlo „Štart“.
Pripojte nadstavec mixéru a do misy kuchynského robota nalejte 150 g paradajkovej omáčky, 700 g zemiakov, soľ a korenie.
Uzavrite poklop a stlačte tlačidlo „Štart“.
Po 30 minútách pridajte cez otvor v poklope 400 g bonita.
Cez otvor v poklope pridajte 400 g čerstvého červeného tuniaka nakrájaného na kúsky.
Keď je program dokončený, podľa potreby jedlo osoľte, okoreňte a môžete podávat.
Odporučené produkty