Do robota so sekáčikom dajte 85 g múky a 400 ml mlieka.
Osoľte a okoreňte.
Priklopte, utesnite veko a stlačte "Štart".
Nasaďte šľahací nástavec.
Pridajte 55 g masla a stlačte tlačidlo "Štart".
Vyberte šľahací nástavec a pridajte 150 g choriza.
Priklopte, utesnite veko a stlačte "Štart".
V prípade potreby znovu premiešajte stlačením tlačidla "Štart".
Nechajte vychladnúť.
Pracovnú plochu vysypte múkou a vyváľajte zmes do valčeka.
Rozkrájajte ho na krokety a každú obaľte v rozšľahanom vajci a strúhanke.
Krokety ešte raz obaľte.
Na panvici alebo vo fritéze rozohrejte olej na vyprážanie.
Krokety ponorte do rozpáleného oleja (150 °C) a vyprážajte ich 1 až 2 minúty do zlata.
Podávajte.
Odporučené produkty