• Večera
  • 26.2.2022

Karfiol plnený rybou so zemiakmi - recept pre varný kuchynský robot Tefal Click and Cook

6-24.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
15 min
Varenie
Varenie
25 min

Suroviny

  • 1 stredne veľký karfiol
  • 2 filety losos
  • 1,4 l voda
  • 500 g zemiaky
  • 500 g kyslá smotana
  • 20 g kukuričný škrob
  • 1 kocka zeleninový vývar
  • 2 polievkové lyžice kari
  • 2 polievkové lyžice citrónová šťava
  • soľ
  • korenie

Z karfiolu odstránte listy. 500 g zemiakov ošúpte, nakrájajte na kocky a dajte stranou.

Nalejte 0,7 l vody do misy robota. Karfiol dajte do vnútorného naparovacieho košíka, v prípade potreby ho rozkrojte na polovinu. Vnútorný naparovací košík umiestnite do misy. Uzavrite poklop a stlačte "Štart".

Karfiol vyberte a vložte do pekáča.

Nakrájené zemiaky vložte do vnútorného naparovacieho košíka a vymeňte vodu v mise.

Uzavrite poklop a stlačte "Štart".

Zemiaky rozložte do pekáča okolo karfiolu a dajte stranou.

Do misy vložte 2 filety z lososa s 2 lyžicami citronovej šťavy a 100 g kyslej smotany.

Uzavrite poklop a stlačte "Štart".

Stierkou zotrite steny misy.

Karfiol naplňte lososovou zmesou.

Predehrejte trúbu na 180 °C.

Do misy pridajte 400 g kyslej smotany, 20 g kukuričného škrobu, 1 kocku zeleninového vývaru, 2 lyžice kari, soľ a korenie.

Uzavrite poklop a stlačte "Štart".

Plněný karfiol a zemiaky zalejte omáčkou.

Pečte na 180 °C po dobu 10 min. a potom ihneď servírujte.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko