• Rady & Tipy
  • 22.7.2022

Jedným klikom šéfkuchárom vďaka multifunkčnému varnému kuchynskému robotu Click & Cook – Letné recepty #TefalLetneRecepty

video bannery letni recepty SK te-blog_1200x675px.jpg

Značka Tefal opäť pozdvihla domáce varenie na úroveň hodnú kulinárskych špičiek. Teraz je už skvelé varenie dostupné naozaj každému, bez výnimiek. S novým varným kuchynským robotom Click & Cook sa doslova preklikáte do gastronomického neba. Click & Cook vám ponúkne až 600 receptov z celého sveta, stačí si len vybrať, pretože robot pomôže suroviny zvážiť, upraví ich, a nakoniec aj uvarí alebo pripraví na pečenie, a tým vám ušetrí veľa času, energie i peňazí.

Varný kuchynský robot Click & Cook, ktorý jednoducho vie všetko

V každej domácnosti, kde sa dobre je, by nemal varný robot Click & Cook (FE506130) chýbať, nielenže uľahčí varenie na maximum, ale významne šetrí váš čas, ktorý môžete venovať svojej rodine napríklad práve pri skvelom jedle. Revolučný kuchynský robot disponuje 600 receptami, ktoré sú integrované v spotrebiči. Stačí si len vybrať a potom už len sledovať inštrukcie na prehľadnom sedempalcovom displeji. Robot vás bude postupne navádzať, ktoré suroviny a koľko ich vložiť, čo s nimi urobiť, a nakoniec pomocou jedného z desiatich automatických programov jedlo uvarí, upečie alebo upraví na pare.

Letné recepty od šéfkuchára Martina Kolníka

Špargľový krém s vajíčkom a bylinkami - recept pre Click & Cook

Losos na pare s holandskou omáčkou - recept pre Click & Cook

Vanilkovo perníková zmrzlina s karamelizovaným ovocím - recept pre Click & Cook

Rýchlo, ľahko, zdravo

Recepty, ktorými Click & Cook disponuje boli vytvorené a starostlivo vybrané s ohľadom na najnovšie trendy zdravého stravovania a na úsporu času stráveného v kuchyni. Úspora času ide samozrejme ruka v ruke aj so šetrením energií. Momentálne je zdĺhavé vyváranie na niekoľkých platničkách, pečenie v rúre, prípadne použitie niekoľkých ďalších spotrebičov na úpravu surovín pomerne veľkým luxusom. Click & Cook zastane prácu všetkých týchto spotrebičov a vďaka prednastaveným receptom zamedzí aj plytvaniu potravinami.  

Romantická večera pre dvoch alebo vianočná hostina

Presná digitálna váha odváži od minimálneho množstva 1 g, napríklad korenie, až po 5 kg cesta alebo polievky. V Click & Cook ľahko uvarí monoporciu študent na internáte, romantickú večeru pre dvoch vykúzli aj neskúsený kuchár, a naopak tá najnáročnejšia gazdiná pripraví vianočnú hostinu pre tri generácie rodiny. Tí všetci to zvládnu vďaka praktickému objemu 3,6 l hlavnej nádoby Click & Cook a 32 funkciám medzi ktoré patria varenie, miešanie, krájanie, mixovanie, miesenie, šľahanie, výroba ľadovej triešte, mletie orechov, varenie v pare a ďalším.

Myslí na vás aj na životné prostredie

Varenie je zábava, keď nás nestrašia hromady špinavého riadu v dreze, s ktorými sa treba vysporiadať. A s Click & Cook to skutočne nie je potrebné, pretože všetko sa odohráva v jednej nádobe, ktorú veľmi ľahko vyčistíte, ak je to potrebné, medzi jednotlivými krokmi varenia pomocou automatickej funkcie čistenia. Akonáhle je hotovo, opláchnete komponenty a hlavnú nádobu robota, ktorý je veľmi ľahko rozoberateľný a skladný, takže nezaberie príliš veľa miesta, či už na kuchynskej linke alebo v skrinke.

Všetky výrobky značky Tefal sa pýšia šetrným prístupom k životnému prostrediu. Vďaka garancii dlhodobej opraviteľnosti spotrebiča, sa budete z kuchynského robota Click & Cook tešiť dlho a rozhodne ho nebudete chcieť vymeniť za žiadny iný, pretože Click & Cook je jedným klikom dokonalý.

VEĽKÁ LETNÁ SÚŤAŽ S TEFAL

Zapojte sa do veľkej Tefal Instagram SÚŤAŽE.

PODMIENKY: Uvar – odfoť – nazdieľaj svoje najlepšie a najobľúbenejšie moderné jedlo v príspevku na Instagrame.

1. Sleduj Instagram účet @tefalsk

2. Označ @tefalsk na fotke a v texte.

3. Do textu hlavne nezabudni pridať hashtag #TefalLetneRecepty

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko