• Obed
  • 26.2.2022

Hydinové mäso s ananásom a červenou paprikou - recept pre varný kuchynský robot Tefal Click and Cook

5-39.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
0 min
Varenie
Varenie
26 min

Suroviny

  • 600 g hydinové mäso (prsia)
  • 2 polievkové lyžice rastlinný olej
  • 0.5 polievkovej lyžice kari
  • 250 g ananás nakrájaný na kocky
  • 100 g biela cibuľa
  • 100 g červená paprika
  • 1 strúčik cesnak
  • 150 ml hydinový vývar
  • 150 ml ananásový džús
  • 1 polievková lyžica kukuričný škrob
  • soľ
  • korenie

Tesne pred podávaním pridajte čerstvý zázvor a koriander.

Toto jedlo môžete podávať s ryžou basmati.

Ošúpte cibuľu a strúčik cesnaku. 600 g hydinového mäsa nakrájajte na veľké kocky.

Potrite ich soľou, korením a pol lyžicou kari. 100 g červenej papriky nakrájajte na kocky.

Do misy kuchynského robotu so sekáčikom vložte cibuľu a cesnak.

Uzatvorte poklop a stlačte "Štart".

Zotrite steny misy.

Pripojte mixér.

Pridajte na kocky nakrájané papriky a 2 lyžice oleje.

Uzatvorte poklop a stlačte "Štart".

Pridajte kúsky kuraťa.

Uzatvorte poklop a stlačte "Štart".

Zmiešajte 1 polievkovú lyžicu kukuričného škrobu so 150 ml ananásovej šťavy.

Do misy kuchynského robota pridajte zmes z ananásovej šťavy a škrobu.

Nalejte do nej 150 ml kuracieho vývaru.

Pridajte 250 g ananásu nakrájaného na kocky.

Uzavrite poklop.

Nastavte robota na program Simmer a stlačte "Štart".

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko