• Obed
  • 25.2.2022

Hovädzie ragú so zemiakmi a hrachovými strukmi - recept pre varný kuchynský robot Tefal Click and Cook

5-7.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnost
Náročnosť
ľahký
Příprava
Príprava
10 min
Vaření
Varenie
99 min

Suroviny

  • 1 malá cibuľa, rozkrojená napoly
  • 2 polievkové lyžice panenský olivový olej
  • 2 polievkové lyžice múka
  • 500 g hovädzie mäso, nakrájané na kocky (2 x 2 cm)
  • 200 ml biele víno
  • 500 ml zeleninový vývar
  • 1 polievková lyžica sušená majoránka
  • 3 polievkové lyžice paradajkový pretlak
  • 800 g zemiaky, nakrájané na kocky
  • 200 g hrachové struky, rozkrojené napoly
  • niekoľko zväzky majoránka

Cibuľu vložte do misy mixéru.

Uzavrite veko a stlačte tlačidlo „Štart“.

Zapojte mixér.

Pomocou stierky vráťte kúsky cibule naspäť do stredu misy.

Pridajte olej.

Zavrite poklop a stlačte tlačidlo „Štart“.

Hovädzie mäso obaľte v múke a vložte do misy mixéru.

Uzatvorte poklop a stlačte „Štart“.

Vmiešajte vývar, sušenú majoránku a paradajkový pretlak.

Uzavrite veko a stlačte tlačidlo „Štart“.

Pridajte na kocky nakrájané zemiaky, hrachové struky a stlačte tlačidlo „Štart“.

Podávajte ozdobené čerstvou majoránkou.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko