• Obed
  • 11.2.2022

Hovädzie líčka na červenom víne s koreňovou zeleninou - recept pre varný kuchynský robot Tefal Click and Cook

5-5.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
5 min
Varenie
Varenie
95 min

Suroviny

  • 2 cibuľa
  • 30 ml olivový olej
  • 500 g hovädzie líčka nakrájané na kocky
  • 250 g mrkva nakrájaná na kolieska
  • 100 ml paradajková omáčka
  • 50 ml sladké víno Pedro Ximénez
  • 50 ml voda
  • 1 list bobkový list
  • 4 zemiaky
  • soľ a korenie

V polovici varenia mäsa skontrolujte zemiaky.

Akonáhle budú hotové, vyberte naparovací košík a dajte ho nabok, až do chvíle, kedy budete pokrm podávať.

Do kuchynského robota dajte 2 cibule nakrájané na štvrtiny.

Uzatvorte poklop a stlačte "Štart".

Otvorom na poklope pridajte 30 ml olivového oleja.

Nasaďte naspäť poklop a stlačte "Štart".

Otvorte spotrebič a pridajte 500 g mäsa, 250 g nakrájanej mrkvy, 100 ml paradajkovej omáčky, 50 ml vína, bobkový list, soľ, korenie a 50 ml vody.

Umiestnite 4 zemiaky, ošúpané a nakrájané na plátky, do naparovacieho košíka.

Košík umiestnite do spotrebiča.

Uzatvorte poklop a stlačte "Štart".

Otvorte kuchynský robot, vyberte malý košík a podávajte hovädzie líčka dusené s mrkvou rozprestrenou na zemiakoch.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko