Ak chcete získat dobre uvarené mäso, predĺžte čas varenia.
Môžete použiť hríby z konzervy.
250 g hríbov a 500 g mäsa nakrájajte na tenké rezančeky.
Olúpte 60 g cibule a dajte ju do kuchynského robota.
Uzavrite veko a stlačte "Štart".
Zapojte nástavec mixéru.
Pridajte 20 ml oleja.
Uzavrite veko a stlačte "Štart".
Do robota vybaveného mixérom pridajte mäso, 70 g rajčinovej pasty a 2 lyžice vody.
Prikryte, utesnite veko a stlačte "Štart".
Otvorem na poklope pridajte hríby a 7 g papriky.
Osoľte a okoreňte.
Stlačte 'Štart'.
Otvorem na poklope pridajte 150 ml smotany.
Podávajte teplé.
Odporučené produkty