• Večera
  • 4.12.2021

Horúce alebo studené gazpacho - recept pre inteligentný multifunkčný hrniec Tefal Cook4me+

a4ad0a8f-f55a-42ee-bb13-1d4ac490db53.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
15 min
Varenie
Varenie
5 min

Suroviny

  • 400 g paradajky, ošúpané a na štvrtky
  • 100 g biela cibuľa, ošúpaná a nasekaná
  • 2 ks strúčik cesnaku, ošúpaný a bez klíčku
  • 100 g červenej papriky, ošúpanej, bez semienok a na kocky
  • 2 ks plátok bieleho chleba, bez kôrky
  • 2 lyžice višňový ocot
  • 12 lístkov čerstvá bazalka
  • 2 lyžičky cukor
  • 600 ml voda
  • Vysoko kvalitný olivový olej


POSTUP:


Pripravte si ingrediencie.
image.png

Bielu cibuľu ošúpte a nakrájajte na kúsky. 

Ošúpte strúčiky cesnaku. 

Ošúpte červenú papriku a odstráňte semienka. 

Nakrájajte na kocky. 

Na panvicu dajte všetky ingrediencie, okrem bazalky.

Ochuťte soľou a korením. 

Doba varenia: 5 min. 

Jemne premiešajte. 

Jedzte teplé alebo chladné, ochutené bazalkou a olivovým olejom.
image.png
DOBRÚ CHUŤ!

image.png

Odporučené produkty



Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko