• Večera
  • 11.2.2022

Hachis parmentier - Pastiersky koláč - recept pre varný kuchynský robot Tefal Click and Cook

5-27.jpg
Počet osob
Počet osôb
6
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
36 min
Varenie
Varenie
30 min

Suroviny

  • 1 cibuľa
  • 350 g uvarené mäso (zbytky)
  • 100 ml paradajkový pretlak
  • 10 zväzky plocholistý petržlen
  • 800 g zemiaky
  • 0.7 l voda
  • 150 g slané maslo (+ trochu k jedlu)
  • 50 g strúhaný syr (voliteľné)
  • soľ a korenie

Cibuľu ošúpte a dajte do kuchynského robota. Uzatvorte poklop a stlačte "Štart".

Pridajte 350 g mäsa, 100 ml paradajkového pretlaku a 10 zväzkov petržlenovej vňate. Nasaďte naspäť poklop a stlačte "Štart".

Pomocou stierky dajte zmes späť do stredu misy.

Uzatvorte poklop a stlačte "Štart".

Zapekaciu misku vymažte maslom a vlejte do nej pripravenú zmes.

Vyčistite robota.

800 g zemiakov ošúpte a nakrájajte na veľké kocky.

Nalejte 0,7 l vody do kuchynského robota a vložte zemiaky do naparovacieho košíka.

Uzatvorte poklop a stlačte "Štart".

Vylejte vodu.

Rúru predhrejte na 180 °C (stupeň 7).

Do kuchynského robota vložte uvarené zemiaky a 150 g masla.

Uzatvorte poklop a stlačte "Štart".

Ochutnajte a upravte korenie podľa svojho vkusu.

Kašu roztrite na zmes z mäsa a celé to vložte do rúry na 20 až 30 minút.

Podávajte teplé.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko