• Večera
  • 26.2.2022

Gratinovaná treska - recept pre varný kuchynský robot Tefal Click and Cook

6-31.jpg
Počet osob
Počet osôb
6
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
40 min
Varenie
Varenie
20 min

Suroviny

  • 400 g treska
  • 200 g cibuľa
  • 2 strúčiky cesnak
  • 500 ml olivový olej
  • 400 g zemiaky
  • 1 l mlieko
  • 100 g múka
  • 50 g maslo
  • 200 g smotana
  • strúhanka
  • soľ a korenie

Rúru predehrejte na 220 °C (stupeň 7). 200 g cibule a 2 strúčiky cesnaku ošúpte a potom nahrubo nasekajte.

Kúsky vložte do kuchynského robota.

Uzavrite poklop a stlačte "Štart".

Cez otvor v poklope pridajte 50 ml olivového oleja, nasaďte uzáver a stlačte tlačidlo „Štart“.

400 g zemiakov a 400 g tresky vložte do zapékacej misy.

Pripojte nadstavec šľahača. Do misy kuchynského robota vložte 100 g múky a 1 l mlieka, potom osoľte a okoreňte.

Cez otvor v poklope pridajte 50 g masla nakrájeného na malé kúsky. Stlačte "Štart".

Pridajte 200 g smotany.

Uzavrite poklop a stlačte "Štart".

Tresku a zemiaky zalejte omáčkou a dobre premiešajte.

Posypte strúhankou a pečte 20 min.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko