Rybací vývar si pripravíme jednoducho aj sami. Lososa nožom stiahneme z kože a kožu dáme variť do osolenej vody. Vývar varíme na slabom plameni aspoň polhodinu. Lososa nakrájame na kocky a na 3-4 minúty ho dáme uvariť do vývaru. Následne kože vyberieme a vyhodíme. Lososa scedíme od vývaru (ten necháme v hrnci) a odložíme do misky na neskôr.
Podávame ju s čerstvým kôprom a ražným/celozrnným chlebom.
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.