Pred podávaním môžete na hovädzí steak položiť volské oko.
Pokiaľ chcete urobiť hamburger, položte opečený steak na žemle spolu s prílohou.
Vajíčko rozšľahajte v malej miske a dajte nabok.
Do misy kuchynského robota vložte listy zo 4 zväzkov petržlenovej vňate, 90 g cibule a 1 strúčik cesnaku.
Uzatvorte poklop a stlačte "Štart".
Stierkou zotrite steny misy.
Pridajte rozšľahané vajce, 1 lyžičku horčice, 1 lyžičku worcestrovej omáčky, 500 g mletého hovädzieho mäsa, pol lyžičky soli a korenie.
Uzatvorte poklop a stlačte "Štart".
Prípravok preložte do šalátovej misy.
Vytvorte 4 rovnaké placky s hrúbkou 2 cm.
Na panvici rozohrejte olej a steaky opražte podľa chuti 3 až 4 minúty z každej strany.
Podávajte ihneď spolu s hranolkami a omáčkou.
Odporučené produkty