• Rady & Tipy
  • 24.8.2021

Čo všetko sa dá variť v šikovnom hrnci s príslušenstvom?

tefal_FB_1200x675_Cook4me+SK.png

Šikovný multifunkčný hrniec Cook4me+ ponúka praktické príslušenstvo


Hľadáte multifunkčný hrniec s príslušenstvom, vďaka ktorému pripravíte desiatky výborných jedál? Vo vašej kuchyni určite nájde svoje miesto inteligentný hrniec Cook4me+ od Tefalu, ku ktorému si môžete zaobstarať hneď niekoľko kusov praktického príslušenstva.
K multifunkčnému hrncu Tefal Cook4me+ najskôr zaobstarajte praktickú silikónovú formu na pečenie, ktorá je určená pre slané aj sladké pečenia a zapekanie bez rúry. K tomuto inteligentnému hrncu s príslušenstvom si môžete taktiež doplniť poháre na pečenie, v ktorých pripravíte lahodné dezerty.
Príslušenstvo Cook4me+ od Tefalu môžete rozšíriť taktiež o náhradnú vnútornú nádobu, ktorá vám umožní inteligentný hrniec využiť naozaj naplno a pripraviť v ňom viac jedál bez toho, aby ste museli zložito presunúť obsah pôvodného hrnca. Multifunkčný hrniec Cook4me+ nezabudnite doplniť taktiež odolnou pokrievkou, ktorá udrží pripravené jedlá dlhšie čerstvé.

Digital-TEFAL_Cook4me_CY851130_Visual1.jpg

Pečenie v multifunkčnom hrnci je vďaka silikónovej forme hračka

Chceli by ste si v inteligentnom elektrickom hrnci Cook4me+ upiecť niečo dobré? Aby vám tento multifunkčný hrniec na pečenie skutočne perfektne poslúžil, je pre vás potrebná silikónová forma na pečenie, v ktorej ľahko a rýchlo upečiete sladké aj slané dobroty.
Multifunkčný hrniec Cook4me+ má v sebe mimo klasických programov navyše zabudovanú funkciu pečenie a desiatky predprogramovaných receptov. Príprava chrumkavého chleba, voňavej pizze, nadýchanej bábovky, šťavnatých kuracích paličiek, či delikátného bravčového kolena tak pre vás bude úplná hračka.
Digital-Gâteau pêche.jpg

Tipy na pečené recepty z multifunkčného hrnca

S využitím silikónovej formy však nemusíte v inteligentnom hrnci od Tefalu piecť len podľa prednastavených receptov. Vďaka šikovným funkciám, ktorými Cook4me+ disponuje, môžete vyskúšať aj vlastné recepty. Ktoré pečené recepty pripravené v tomto multifunkčnom hrnci stojí za to vyskúšať?
Pripravte si napríklad:
 
✓ pečený chlieb v multifunkčnom hrnci
bezvaječná a bezlepková vegánska čokoládová torta
obrátený ananásový koláč
citrónový cheesecake s ricottou
✓ pečenú tresku
Voňavý marocký tažín z kuracích stehienok
✓ quiche alebo pizzu z multifunkčného hrnca
 
Dalšie recepty pre vás máme na našom Tefal Blogu. 

Máte chuť na dezert z multifunkčného hrnca? Vychutnajte si muffiny alebo panna cottu

V inteligentnom hrnci Cook4me+ od Tefalu si v priebehu chvíľky pripravíte tiež niečo sladké pod zub. Delikátny dezert z multifunkčného pomalého hrnca pripravíte vďaka ďalšiemu praktickému príslušenstvu, ktorým je sada dezertných pohárov na pečenie.
S využitím týchto pohárov, ktoré odolávajú vysokým teplotám, si môžete v multifunkčnom hrnci Cook4me+ pripraviť svoje obľúbené dezerty v pohároch, ako napríklad piškótový dezert s čučoriedkami alebo panna cottu. Dezertné poháre na pečenie môžete využiť taktiež pri pečení muffinov a dokonca aj k príprave vajíčok namäkko.
 
Digital-Breadcake banane raisin carre kopie.jpg

Mnoho receptov na prípravu dezertov v multifunkčnom hrnci Cook4me+ nájdete na našom Tefal Blogu. Dali by ste si napríklad výbornú čokoládovú terinku, piškótový dezert s čučoriedkami, gaštanový cheesecake alebo cappuccino krém?

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko