• Príbehy
  • 28.11.2023

Časopis Tefal Revue č. 7 SK - Jeseň/zima 2023 - rozhovor s návrhárkou Beatou Rajskou

5 (1x)
Časopis Tefal Revue č. 7 SK - Jeseň-zima 2023 - rozhovor s návrhárkou Beatou Rajskou.jpg

Drahí kulinárski dobrodruhovia a fanúšikovia jedla,

vitajte v jesenno-zimnom vydaní Tefal Revue! Zatiaľ čo vonku listy menia farbu a vzduch napĺňa chlad, tak sa my vydáme na kulinársku cestu, ktorá oslávi chute a tradície sezóny. Od výdatných jedál, ktoré zahrejú dušu až po sviatočné pochúťky, Tefal vás chce inšpirovať a vybaviť na všetko – na vaše jesenné a zimné kuchárske dobrodružstvá.

Sme nadšení, že v tomto vydaní vám môžeme predstaviť našu váženú ambasádorku Beatu Rajskú, ktorá sa podelila o svoje postrehy a znalosti v oblasti žehlenia. Ďalej odhalíme jej tipy a triky pri starostlivosti o šatník. Zároveň vám šéfkuchár Martin Kolník prezradí, aké sú jeho najobľúbenejšie sezónne ingrediencie a aké bohaté a výživné jedlá s nimi môžete uvariť.

Pri klesajúcich teplotách vás pozývame do sveta výživných a výdatných jedál, ktoré vás zahrejú a udržia v pohodlí počas celej zimnej sezóny. Keď už sa rozprávame o inšpirujúcich receptoch, tento rok sa už desiatykrát vracia súťaž Rio Mare Desiata roku, ktorá odhalí talent v kuchyni začínajúcich kuchárov. Predstavíme vám chutné recepty semifinalistov, aby ste mohli vyskúšať niečo nové aj z pohodlia domova. V príprave na zimné slávnosti má Tefal v zásobe niekoľko prekvapení.

Odovzdá vám tipy na zdravé, ale aj chutné občerstvenie pre vaše sviatočné stretnutia. Okrem toho vám poskytneme recepty na dokonalédezerty a ponúkneme návod na spracovanie sezónnych surovín. Kuchyňa je často stredobodom bývania, a preto sa nesmie zabúdať ani na jej organizáciu. Tefal vám dá nápady nielen na usporiadanie kuchyne, ale aj inšpiráciu na jedinečné vianočné darčeky, ktoré potešia vašich blízkych. Dúfame, že toto vydanie Tefal Revue rozsvieti vašu vášeň pre varenie, povzbudí vás k vyskúšaniu nových receptov a urobí z vašej kuchyne centrum kreativity a radosti.

Nechajte Tefal byť vašim dôveryhodným spoločníkom počas vašich dobrodružstiev v domácnosti. Zostaňte naladení na očarujúcu cestu zimnou ríšou divov na ďalších stranách nášho časopisu.

Michal Bučko

Generálny riaditeľ Groupe SEB

Central Europe

PDF verzi časopisu Tefal Revue č. 7 SK

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko