• Večera
  • 4.3.2022

Cannelloni so špenátom - recept pre varný kuchynský robot Tefal Click and Cook

8-29.jpg
Počet osob
Počet osôb
6
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
0 min
Varenie
Varenie
56 min

Suroviny

  • 12 cannelloni
  • 50 g cibuľa
  • 1 strúčik cesnak
  • 20 ml olivový olej
  • 250 g mrazený špenát
  • 400 g ricotta
  • 1 vajce
  • 125 g nastrúhaný parmezán
  • 250 ml bešamelová omáčka
  • soľ

Náplň môžete vymeniť za boloňskú omáčku.

Pridajte 100 ml do vody na cestoviny.

Do nádoby dajte cesnak, zatvorte veko a stlačte „Start“.

Vložte nástavec na miešanie a olej.

Na spustenie varu uzavrite veko a stlačte „Start“.

Pridajte špenát.

Na spustenie varu uzavrite veko a stlačte „Start“.

Pridajte ricottu, vajce, soľ a polovicu parmezánu.

Na premiešanie ingrediencií uzavrite veko a stlačte „Start“.

Na dno hrnca dajte vrstvu bešamelovej omáčky, naplňte cannelloni a dajte ich do hrnca.

Na cannelloni nalejte zvyšok bešamelovej omáčky a posypte nastrúhaným parmezánom.

Rúru predhrejte na 180 °C a pečte 30 min.

Podávajte teplé.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko