• Večera
  • 30.11.2021

Bruschetta so špargľou a prosciuttom - recept pre inteligentný multifunkčný hrniec Tefal Cook4me+

0fcc1125-379a-42b5-84e1-492b725b4fb8.png
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
20 min
Varenie
Varenie
3 min

Suroviny

  • 4 ks veľké plátky rustikálneho chleba, opečené
  • 2 ks strúčik cesnaku, olúpaný
  • 20 ks stonky zelenej špargle, umyté a olúpané
  • 4 plátky prosciutto
  • 600 g paradajky, umyté a na kocky
  • 200 g cibuľa, olúpaná a na tenké plátky
  • 15 lístkov čerstvá bazalka, umytá a na tenké plátky
  • 2 lyžice olivový olej
  • 50 g parmezánové hobliny
  • paprika Espelette (alebo sladká paprika)



 POSTUP:

Pripravte si ingrediencie.
image.png

Cibuľu ošúpte a nakrájajte na tenké plátky.

Bazalku umyte a nakrájajte na jemno.

Plátky chleba potrite cesnakom.
image.png

Do panvice nalejte olej.

Pridajte cibuľu a paradajky.

Ochuťte soľou, korením, papričkami Espelette a bazalkou.

Pridajte 50 ml vody.

Špargľu vložte do parného košíka.
image.png

Kôš položte na zeleninu. 

Doba varenia: 3 min. 

Na toast navrstvite paradajky, prosciutto, špargľu a parmezán.

DOBRÚ CHUŤ!


Odporučené produkty


Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko