• Obed
  • 11.2.2022

Bravčová pečen s omáčkou z cesnaku a petržlenovej vňate - recept pre varný kuchynský robot Tefal Click and Cook

5-34.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
15 min
Varenie
Varenie
25 min

Suroviny

  • 500 g bravčová pečeň
  • 100 g petržlenová vňať
  • 20 ml biely ocot
  • 2 plátky celozrnný chlieb
  • 50 ml extra panenský olivový olej
  • 1 polievková lyžica kapary v octe
  • soľ

Pridajte všetky prísady okrem bravčovej panenky.

Zatvorte poklop a stlačte "Štart".

Omáčku vyberte a dajte nabok.

Vyčistite misu.

Pridajte omáčku až na úroveň vhodnú na varenie v pare a potom vložte vnútorný naparovací košík

Pridajte bravčovú pečeň.

Osoľte a okoreňte.

Zavrite poklop a stlačením tlačidla „Štart“ začnite varenie.

Po uvarení podávajte panenku s omáčkou z cesnaku a petržlenovej vňate.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko