• Recepty
  • 3.3.2022

Boloňská omáčka - recept pre varný kuchynský robot Tefal Click and Cook

7-17.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
5 min
Varenie
Varenie
40 min

Suroviny

  • 300 g hovädzie mäso
  • 1 cibuľa
  • 1 strúčik cesnak
  • 15 g olivový olej
  • 500 g paradajková dužina
  • 30 g paradajkový pretlak
  • 1 polievková lyžica oregano
  • soľ a korenie

Túto omáčku môžeme zmraziť. Pre tekutejšiu konzistenciu počas varu pridajte 20 cl hovädzieho vývaru.

Nakrájajte 300 g hovädzieho mäsa na kocky a dajte ich do misy robota.

Priklopte, utesnite veko a stlačte "Štart".

Dajte do šalátovej misy.

Olúpte cibuľu a strúčik cesnaku a nakrájajte na kusy.

Všetko pridajte do misy robota.

Priklopte, utesnite veko a stlačte "Štart".

Prístroj otvorte a vložte mixovací nástavec.

Pridajte 15 g olivového oleja.

Priklopte, utesnite veko a stlačte "Štart".

Na konci programu otvorom vo veku pridajte mäso, 500 g paradajkovej dužiny, 30 g paradajkového pretlaku, polievkovú lyžicu oregana, soľ a korenie.

Priklopte, utesnite veko a stlačte "Štart".

Po uvarení servírujte s cestovinami.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko