• Večera
  • 10.2.2022

Biele gazpacho - recept pre varný kuchynský robot Tefal Click and Cook

4-1.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
85 min
Varenie
Varenie
0 min

Suroviny

  • 200 g olúpané mandle
  • 130 g stvrdnutá bageta
  • 1 strúčik cesnak
  • 2 polievkové lyžice vínny ocot z Sherry (Xeres)
  • 80 ml olivový olej
  • 750 ml voda
  • soľ
  • korenie

Stvrdnutú bagetu dajte do misy s vodou a nechajte 10-15 minút odmočiť.

Do misy robota pridajte namočenú bagetu, 200 g mandlí, olúpaný strúčik cesnaku, 2 lyžice vínneho octa Xeres, 80 ml olivového oleja a 750 ml vody.

Priklopte, utesnite veko a stlačte "Štart".

Vrchným otvorom vo veku osoľte, okoreňte a stlačte "Štart" kým nezískate tekutú a mazľavú konzistenciu.

Dajte aspoň na hodinu odpočívať do chladničky.

Ak si prajete tekutejšiu konzistenciu, pridajte mandľové mlieko.

Podávajte studené.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko