• Večera
  • 5.2.2022

Baklažánový kaviár - recept pre varný kuchynský robot Tefal Click and Cook

2-41.jpg
Počet osob
Počet osôb
6
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
40 min
Varenie
Varenie
0 min

Suroviny

  • 600 g baklažán
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 150 ml olivový olej
  • 1 šťava z citrónu
  • 1 čajová lyžička mletej rasce
  • 1 čajová lyžička sladkej papriky
  • 100 ml voda
  • soľ
  • korenie

Túto zmes môžeme dobre uchovať v chladničke, preliatu tenkou vrstvou olivového oleja.

Nakrájajte 600 g baklažánu na kúsky a dajte ich nabok.

Olúpte 3 strúčiky cesnaku a vložte ich do varnej nádoby robota.

Priklopte, utesnite veko a stlačte "Štart".

Vrchným otvorom vo veku pridajte olivový olej a stlačte tlačidlo "Štart".

Po uvarení vložte mixovací nástavec a vrchným otvorom vo veku pridajte baklažán, šťavu z citrónu, 100 ml vody, rasce a sladkú papriku.

Osoľte a okoreňte. Stlačte tlačidlo "Štart".

Po skončení programu vylejte prebytočnú tekutinu.

Potom vyberte mixovací nástavec a znovu stlačte tlačidlo "Štart".

Podávajte čerstvé.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko