• Rady & Tipy
  • 9.12.2020

Ako uvariť polievku v multifunkčnom hrnci Cook4me+

Ako uvariť polievku v multifunkčnom hrnci Cook4me Tefal_Cook4me+_1200x628_SK.png

Máte chuť na niečo teplé a viete, že práve polievka je to, čo vás najviac uspokojí? Máme pre vás niekoľko základných tipov, ako si uvariť výbornú polievku v multifunkčnom hrnci Cook4me+. Ako vôbec tento šikovný hrniec na varenie polievky funguje a na čo by ste si mali dať pozor?

Šikovný hrniec na varenie polievky obsahuje zabudované recepty

Multifunkčný hrniec na polievku je šikovným pomocníkom, ktorý využije vaša celá rodina. Zvládnete vďaka nemu veľmi pohodlne pripraviť desiatky receptov na svoje najobľúbenejšie polievky a to od mäsových vývarov až po husté polievky z klasických slovenských surovín.

Pokiaľ nechcete stáť príliš dlho pri sporáku, je ěikovný hrniec na varenie polievky pre vás to pravé. Vďaka tomu, že obsahuje desiatky zabudovaných receptov, pripraví polievku s vašou ľahkou asistenciou za vás. Do multifunkčného hrnca na varenie polievok môžete navyše uložiť recepty na ďalšie poctivé polievky, na ktoré u vás v rodine nedáte dopustiť.

Vďaka multifunkčnému hrncu bude gulášová alebo šošovicová polievka ako od babičky


Ktoré polievky si môžete v multifunkčnom hrnci uvariť? Napríklad kapustovú polievku s klobásou, netradičnú šošovicovú polievku s baklažánom, zemiakovú polievku, bielu karfiolovú polievku alebo gulášovú polievku. Polievky budú chutiť ako od babičky, ak nie ešte lepšie.


Použitie šikovného hrnca na varenie polievky je veľmi jednoduché. Výborné polievky v ňom pohodlne pripravíte už do 15 minút. Čo všetko budete k vareniu polievky potrebovať? Stačí stlačiť tlačidlo a následne si vybrať z desiatky uložených receptov na polievky, pri ktorých sú uvedené konkrétne prísady a ich množstvo.

V inteligentnom hrnci na polievku však môžete variť polievku aj podľa konkrétnych ingrediencií. Ak budete chcieť, môžete v multifunkčnom hrnci prejsť na ručné ovládanie a uvariť si v ňom poctivú polievku podľa vlastnej chuti. Vyskúšať tak môžete aj klasickú rybaciu polievku, ktorá je v niektorých rodinách neodmysliteľnou súčasťou Vianoc.

Inteligentný hrniec na varenie polievky vás povedie krok za krokom


Akým spôsobom polievku v multifunkčnom hrnci variť? Šikovný hrniec na varenie polievky vám bude podľa zvoleného receptu radiť krok po kroku, ako postupovať. Čo máte konkrétne robiť, uvidíte na digitálnom displeji. Najskôr si teda na polievku pripravte všetky potrebné suroviny, ktoré očistíte a nakrájate. Potom podľa zvoleného receptu multifunkčný hrniec jednotlivé prísady orestuje alebo opečie. Po pridaní vody by väčšinou malo v nastavení receptu nasledovať tlakové varenie.


Čo ak budete v šikovnom hrnci variť polievku, ktorej recept v ňom nemáte uložený? Prejdite na digitálnom displeji na ručné ovládanie a výbornú polievku si v ňom uvarte tak, ako ste zvyknutí. Využiť pri tom môžete funkcie restovanie, pečenie, tlakové varenie, ale aj varenie v pare.


Skvelú polievku pripravíte v multifunkčnom hrnci v priebehu pár minút. Šikovný hrniec na polievku navyše dokáže udržať jedlo v teple. Pripravená polievka tak bude dostatočne teplá, pokiaľ nebude čas na obed alebo večeru. Pokiaľ by vás zaujímali recepty napríklad na silnú kuraciu polievku alebo paradajkovú polievku, neváhajte sa nás na nich opýtať v komentároch na našich sociálnych sieťach.


Recepty na polievky v multifunkčnom hrnci Cook4Me +



Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko