800 g ošúpaných tvrdých zemiakov nakrájaných na kúsky
6 klobás chipolatas rozkrojených na tretiny
2 pikantné klobásy merquez (alebo viac chipolatas) rozkrojené na tretiny
6 nasekaných filiet ančovičiek v oleji
2 ČL nasekaných kapary (alebo nakladaných uhoriek)
250 ml hovädzieho vývaru
2 ČL kukuričnej múky zmiešanej s malým množstvom vývaru
1 dl 35%-nej smotany
2 PL strúhaného parmezánu
2 PL oleja
Pripravte si ingrediencie. Klobásu dajte do nádoby. Opečte do hneda. Pridajte vývar/zmes kukuričnej múky, smotanu, kapary a ančovičky. Dobre premiešajte. Pridajte zemiaky. Doba varenia: 7 min. Pridajte parmezán. Servírujte.
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.