• Obed
  • 20.7.2020

Zemiaky s klobásou - recept pre Tefal Cook4me+

zemiaky s klobasou.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
20 min
Varenie
Varenie
7 min

Suroviny

4 osoby

  • 800 g ošúpaných tvrdých zemiakov nakrájaných na kúsky
  • 6 klobás chipolatas rozkrojených na tretiny
  • 2 pikantné klobásy merquez (alebo viac chipolatas) rozkrojené na tretiny
  • 6 nasekaných filiet ančovičiek v oleji
  • 2 ČL nasekaných kapary (alebo nakladaných uhoriek)
  • 250 ml hovädzieho vývaru
  • 2 ČL kukuričnej múky zmiešanej s malým množstvom vývaru
  • 1 dl 35%-nej smotany
  • 2 PL strúhaného parmezánu
  • 2 PL oleja

Pripravte si ingrediencie.
zemiaky suroviny.jpg
Klobásu dajte do nádoby.
Opečte do hneda.
Pridajte vývar/zmes kukuričnej múky, smotanu, kapary a ančovičky.
Dobre premiešajte.
Pridajte zemiaky.
zemiaky postup 1.jpg
Doba varenia: 7 min.
Pridajte parmezán.
Servírujte.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko