• Rady & Tipy
  • 24.9.2020

Vypustite paru s nami! Jesenná prehliadka ručných naparovačov je tu.

Access_steam_Tefal_Vypustite paru s nami SK 2.png

Či už bude parížsky týždeň módy online alebo naživo, módny návrhári sa nezaobídu bez naparovačov! Čo by diváci povedali, keby bol návrhár pod parou a na mólo poslal modelky či modelov s pokrčenými šatami? Pritom na módnych prehliadkach nie je čas na siahodlhé žehlenie. Všetko musí byť tip top. Ako sa teda vysporiadať so situáciou, kedy modelka musí ihneď na mólo a pritom majú šaty na exponovanom mieste záhyb?

Presuňme sa z parížskeho týždňa módy domov. Ranné vstávanie na dôležitú schôdzku a hľa - košeľa či šaty sú pokrčené! Čo teraz? Vytiahnuť žehliacu dosku, naliať vodu do žehličky, zapnúť žehličku a počkať, kým sa zohreje. V priebehu žehlenia prehadzovať šaty či košeľu zo strany na stranu, vypnúť žehličku, počkať, kým vychladne, upratať žehličku a dosku, aby ju náhodou domáci miláčik nezhodil? Záležitosť minimálne 15 minút.
 
Módní návrhári sú na takéto sitácie pripravený, ale čo vy? Tefal do boja proti pokrčeniu posiela hneď 3 zástupcov z kategórie ručných naparovačov, ktoré si predstavíme nižšie a ktoré zaistia, že všetky záhyby zmiznú ako para nad hrncom. 

Access Steam+

Stačí jednoducho naplniť vynímateľnú nádobku na vodu, strčiť Access Steam+ do zásuvky, počas zahrievacích 40 sekúnd zavesiť košeľu, šaty, tričko alebo iný kus odevu na skriňu alebo na dvere a ide sa na to! 3 metrový kábel zaistí, že naparovač aj bez predlžovačky dosiahne kamkoľvek a 4 nástavce pomôžu s akýmkoľvek kusom oblečenia - kefový nadstavec pre žehlenie silnejších látok, látkový nadstavec pre jemné tkaniny, nadstavec na dokonalé puky na nohaviciach či saku a odstraňovač žmolkov. V balení navyše nájdete aj praktický háčik na dvere pre zavesenie vešiaku.

Access Steam +.jpg
Access Steam+  má vyhrievanú žehliacu dosku pre ešte lepšie odstránenie záhybov, ktoré zároveň zabraňuje kondenzácií pary, takže si košeľu alebo šaty môžete hneď obliecť. A neobmedzujte sa len na odevy, s ručným naparovačom osviežíte a vydenzifikujete aj vankúše, detskú sedačku, závesy alebo batoh! 

Access Steam First

A čo keby sme vám povedali, že to ide ešte rýchlejšie a jednoduchšie? Access Steam First je totiž zahriaty už za 15 sekúnd, navyše váži len 850 g, takže sa vám bude naparovať ešte jednoduchšie a to pokojne aj na cestách. Nádržka na vodu je menšia než u dospelejšieho brata Access Steam +, ale tiež je vynímateľná, takže aj pri väčšom počte odevov je možné v priebehu naparovania vodu dopĺňať. Rovnako ako pri všetkých naparovačoch ničí intenzívna para baktérie, roztoče, pachy, pele a alergény, takže je možné ho použiť nielen na oblečenie. 

Access Steam Pocket

Exkluzívna skladacia hlava, ľahká konštrukcia a zahrievanie iba za 15 sekúnd - záruka dokonale rovného oblečenia, či už sa ocitnete kdekoľvek. Navyše vďaka vylepšenej stabilite a automatického vypnutia môžete rýchlo utiecť z hotelovej izby bez strachovania sa, že sa naparovač prepáli až do izby pod vami. 

Tefal Access Steam Pocket.jpg
Všetky 3 naparovače skvele poslúžia pri každodennom naparovaní. Môžete naparovať pred odchodom do práce, na dovolenke alebo pokojne aj v kancelárií. Hlavné rozdiely sú v skladnosti, veľkosti nádobky na vodu a vlastnostiach ako je vyhrievaná žehliaca doska či rýchlosť nahriatia  - vyberte si ten správny, ktorý bude sedieť vašim potrebám. 

Vysoký parný výkon naparovačov ničí až 99 % zárodkov, baktérií, roztočov, pachov, peľov a alergénov. Navyše tak budú odevy svieže a dokonale čisté! Para sa aktivuje až po stlačení spínača, s automatickým vypnutím sú tak naše naparovače ešte bezpečnejšie a vhodné pre všetky druhy odevov, vrátane napríklad hodvábu.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko