Vláčne cesto na domácu pizzu ako z talianskej pizzerie - recept pre Masterchef Grande QB813
Počet osôb
4
Náročnosť
ľahký
Príprava
60 min
Varenie
20 min
Suroviny
Na 4 pizze:
600 g múky
320 ml vlažného mlieka
voda
4 lyžice olivového oleja
12 g sušeného droždia
Soľ
BUDETE POTREBOVAŤ:
misu a hnetací hák POSTUP:
Do nerezovej misy s hákom na cesto dajte múku, olivový olej, droždie a soľ. Nasaďte veko. Prepnite na rýchlosť 2. Zalejte vlažnou vodou a miešajte 2 minúty, kým sa z cesta nevytvorí pekná guľka. Nechajte kysnúť, kým sa cesto nezdvojnásobí. Vyvaľkajte a tvarujte podľa použitia.
TIP: ozdobte podľa svojich predstáv a pečte na 200 ° C asi 20 minút, kým nezozlátnu okraje.
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.