• Rady & Tipy
  • 26.10.2020

Varte jednoduchšie, čistejšie a s úplným kľudom! Bonus na nákup sady nerezového riadu Tefal Duetto+

tefal duetto+_10_20_1200x628_SK.png

Zvyknete variť cestoviny, ryžu, zemiaky alebo zeleninu spôsobom hrniec-cedidlo-hrniec, prípadne pred varením ešte stále nalievate vodu podľa odmerky? Zabudnite na zbytočný neporiadok a prácu navyše! S praktickými vylepšeniami ako je vylievací pyštek, hladinová značka alebo špeciálna pokrievka, ušetríte čas aj množstvo riadu. Navyše, tento riad môžete použiť na akomkoľvek type sporáku, vrátane indukcie. Pýtate sa, ako sa dá variť s úplným kľudom? Čítajte ďalej a na konci článku nájdete aj malý bonus pre našich čitateľov!

Uľahčite si život a užívajte si ušetrený čas s priateľmi a rodinou. Všestranná sada nerezového riadu Tefal Duetto+ si poradí s každou situáciou, ktorú jej v kuchyni pripravíte a ešte vám veľa činností uľahčí. Pokiaľ hľadáte rajnicu, hrniec, kastról alebo panvicu akejkoľvek veľkosti, z ponuky si určite vyberiete. Vďaka elegantnému dizajnu sa navyše hodí do každej kuchyne.

Vylievacie pyšteky

Na dvoch stranách hrncov,  kastrólu a rajnice Duetto+ nájdete presné vylievacie pyšteky, s ktorými bude cedenie vody do drezu alebo nalievanie omáčok do krabičiek Tefal Masterseal Fresh  jednoduché a bez rizika nechceného vyliatia všade okolo! 

Tefal - G7192234-Duetto+-Saucepan-16cm.jpg

Pokrievky

Šikovné pokrievky s širokým okrajom majú integrovanú cediacu funkciu. Stačí otočiť pokrievku tak, aby dierovaná časť pokrievky (sitko) smerovala rovnakým smerom ako vylievací pyštek a vziať hrniec, kastról, či rajnicu do rúk. Pokrievku pre istotu pridržte a voda z cestovín, ryže alebo zeleniny je preč! Pozor, každá z dvoch dierovaných strán má ináč veľké otvory - väčší pre cestoviny a iné objemnejšie suroviny a menší otvor napríklad pre ryžu.
So sklenenými pokrievkami sa môžete pozrieť až do budúcnosti, ihneď totiž uvidíte, ako bude za pár minút vaše kuchárske umenie vyzerať na tanieri a s kľudom tak môžete sledovať priebeh varenia.

Tefal -G7192234-Duetto+-Saucepan-16cm-05IW-6327 (1).jpg

Kvalitný nerez do vašej kuchyne!

Na nerezový riad Tefal Duetto+ poskytujeme záruku 10 rokov, môžete si tak užiť dlhotrvajúcu odolnosť vysoko kvalitnej nerezovej ocele bez starostí, že sa vám v priebehu času riad poškodí.
Vo vnútri riadu nájdete šikovné a intuitívne hladinové značky, takže odmeranie správneho množstva vody, či iných prísad, bude otázkou pár sekúnd. Na vonkajšej strane potom nájdete mimoriadne odolné nerezové nity a držadlá.

 

Sady pre každého

Pozrite sa k nám na web na nerezovú sadu riadu Duetto+. V súčasnosti si môžete vybrať z až 19 rôznych setov Duetto+, takže na svoje si prídete, či už hľadáte celú sadu alebo len konkrétnu veľkosť panvice, hrnca, kastrólu alebo rajnice!
**********
 

BONUS na koniec

K nákupu setu Tefal Duetto+ dostanete na Alze ako darček formu na pečenie! Okrem toho by vám nemala uniknúť jesenná akcia s nátierkou Nutella. Za nákup Tefal produktov 30 eur vám pošleme pohár Nutelly až domov. Stačí len vyplniť náš formulár. :) 

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko